Prvi Influenser Marketing Samit u Beogradu

Događaj je okupio je oko 500 posetilaca koji će tokom dva dana samita saznati tajne uspeha poznatih influensera iz prve ruke.

“Kada otvoriš moj blog, prva stvar koja piše je da sam iz Srbije. I nekada su se ljudi trudili da to iskoriste protiv mene, ali kada se ja vratim ovde i kada imam priliku da svojim ljudima pričam o onome što radim tamo, jako sam srećna i ponosna na to”, kaže za RTV influenserka Tamara Kalinić.

influenser, samit

Učesnici imaju priliku da učestvuju na predavanjima i panel diskusijama gde će govoriti predstavnici kompanija i brendova, influenseri i stručnjaci iz oblasti influenser marketinga.

“Jako je bitno ići u korak sa svetom i svetskim trendovima, a i živimo doba u kojem tehnologija eksponencijalno raste. Korišćenje tih novim tehnoloških mogućnosti je jako bitno.” rekao je Nebojša Babić, osnivač Studija za primenjenu fotografiju, vizuelne komunikacije i marketinške aktivnosti “Orange studio”.

Kompanija “Ninamedija” organizovala je dvodnevni samit, podstaknuta savremenim marketing strategijama kompanija iz različitih oblasti koje uključuju influenser marketing, kao najaktuelniji oblik promotivnih aktivnosti na tržištu.

“Suština i cilj ovog projekta bio je da spojimo influensere i privredu. Tačnije da čujemo i onu drugu stranu priče. Da ne bude i samo priča influensera koji su de fakto uticajni, nego da čujemo i ljude koji su ih unajmljivali i plaćali za neke kampanje i usluge”, istakla je Sanja Miković direktorka “Influencer Marketing Summit”.

Pored konferencijskog dela, posetiocima je dostupan i izlagački deo – Kriejtiv rum.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com