Сергеј Трифуновић признао кривицу за држање марихуане, браниће се са слободе

субота, 20.04.2024,  17:09 -> 17:22

Извор: РТС

Глумац Сергеј Трифуновић признао је у Вишем јавном тужилаштву неовлашћено држање марихуане. Браниће се са слободе. Тужилаштво је, након саслушања, предложило да се Стефану А, осумњиченом за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога, одреди притвор.

У Вишем јавном тужилаштву у Београду саслушани су Стефан А. због сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и Сергеј Т. који се сумњичи за неовлашћено држање опојних дрога, наводи се у саопштењу.

Стефан А. је негирао извршење кривичног дела, док је Сергеј Т. признао дело које му се ставља на терет, наводи се у саопштењу ВЈТ.

Тужилаштво је, након саслушања, судији за претходни поступак Вишег суда у Београду предложило да Стефану А. одреди притвор да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело.

Сергеју Т. је укинуто задржавање и он ће се у даљем току поступка бранити са слободе, додаје се у саопштењу.

Сумња се да је Стефан А. 18. априла Сергеју Т. у Струмичкој улици у Београду продао један ПВЦ пакетић марихуане од 11,8 грама.

Полицајци су у возилу осумњиченог пронашли још 15 пакетића те опојне дроге, укупне нето масе 94,76 грама, као и 12.000 динара и 50 евра.

Београдски медији јавили су раније да је глумац Сергеј Трифуновић приведен пошто је полиција код њега пронашла марихуану.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com