Šta nas očekuje na 11. Međunarodnim Danima energetike i investicija? (AUDIO)

NOVI SAD –

Energetska kriza i aktuelni energetski izazovi u fokusu su ovogodišnjih 11. Međunarodnih Dana energetike i investicija, koji se 2. i 3. novembra održavaju na Novosadskom sajmu. Uz izložbeni deo, održaće se i paneli posvećeni energetskoj efikasnosti i modelima finansiranja.

audio icon

11, medjunarodni, dani, energetike, i, investicija

Međunarodni dani energetike i investicija najveći su forum za inostrane i domaće projekte, a uz stručne skupove vodećih eksperata iz zemlje i inostranstva, pratiće ga i izložbeni deo manifestacije, u kojem se predstavljaju firme, institucije i lokalne samouprave sa projektima u oblasti energetike, najavio je generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković na konferenciji za novinare.

Grad partner Međunarodnih dana energetike i investicija je Grad Novi Sad, koji će na sajmu predstaviti dosadašnja i buduća ulaganja u oblasti energetske efikasnosti, kazala je načelnica Gradske uprave za zaštitu životne sredine Dragica Branković.

Dani energetike i investicija organizuju se uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, dok je RES fondacija partner u organizovanju kongresnog segmenta. Kao osnovni ciljevi manifestacije istaknuti su saradnja svih relevantnih aktera u oblasti energetskog i sektora lokalnog razvoja, upoznavanje potencijalnih investitora i predstavljanje napredne tehnologije u ovoj oblasti.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com