Starijim penzionerima po 250 evra za Novu godinu

Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore će povodom predstojećih novogodišnjih praznika najstarijim korisnicima prava na penziju uputiti i poklon.

Izvor: portalanalitika.me

Ilustracija: Shutterstock/Monkey Business Images

Ilustracija: Shutterstock/Monkey Business Images

Fond penzijskog i invalidskog osiguranja će, povodom predstojećih novogodišnjih paznika, najstarijim korisnicima prava na penziju koji su napunili 100 i više godina uplatiti po 250 evra, uz želju da im nova godina donese mnogo zdravlja i sreće – kazali su iz ove institucije.

Najstarija penzionerka, kako je precizirano, ima 106 godina.

Vršilac dužnosti direktora Fonda PIO Ranko Aligrudić je naveo da je ova institucija u potpunosti posvećena penzionerima, vodeći računa o svim kategorijama korisnika prava i nastojeći da u granicama svojih mogućnosti, u punom kapacitetu, na najbolji mogući način uvaži njihov trajni doprinos društvu, prenosi portalanalitika.

“Zato nas raduje činjenica da smo i u ovoj godini u mogućnosti da uručimo ovu posebnu čestitku stogodišnjacima, a nadamo se da će ova aktivnost postati i tradicija Fonda“, naveo je Aligrudić i čestitao svim penzionerima i građanima Crne Gore novu 2023. godinu i poželeo im mnogo zdravlja i sreće u godini koja je pred nama.

Iz Fonda PIO su precizirali da su najstarijim penzionerima sredstva uplaćena na način na koji primaju redovnu penziju, odnosno preko odabrane banke ili Pošte Crne Gore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com