Trostruka kamera i velika baterija, a ispod 200 evra: Šta sve donosi novi Honor telefon

Baterija od 5.000 mAh i sistem trostruke kamere glavne su karakteristike novog Honor X6 telefona koji je stigao i na naše tržište.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Honor X6

Foto: Promo

Honor X6

U pitanju je uređaj koji će se pre svega cenovno dopasti mnogima pogotovo što nudi i proširivu memoriju.

Ovaj model je opremljen baterijom kapaciteta od 5000 mAh koja je dovoljna za do 17 sati onlajn video strimovanja, 18 sati pretraživanja društvenih mreža ili 31 sat slušanja muzike, a za zahtevnije korisnike sve to omogućeno je jednim punjenjem.

Honor X6

Foto: Promo

Honor X6

Kada je kamera u pitanju Honor X6 ima sistem trostruke kamere koji se sastoji od glavne kamere od 50MP, makro kamere od 2MP i dubinske kamere od 2MP.

Centralno mesto zauzima FullView ekrano od 6,5 inča koji ima nekoliko funkcija za zaštitu očiju uključujući Eye Comfort Mode i Dark Mode. Takođe, ima jedinstveni režim eBook koji može da konvertuje ekran u crno–beli, poboljšavajući udubnost čitanja za korisnike pametnih telefona.

Pored 64GB ROM memorije, pametni telefon HONOR X6 takođe podržava veliku proširivu memoriju za skladištenje do čak 1TB MicroSD a sve radi na Honor Magic UI 6.1, zasnovanom na Android 12 operativnom sistemu. Tu je i opcija Honor Share, ovaj telefon omogućava brzo bežično prenošenje datoteka preko Honor uređaja, uključujući pametne telefone, tablete i laptopove. Sa fukncijom Efficient Smart Desktop, korisnici mogu da prilagođavaju vidžete na početnom ekranu i pristupaju informacija bez otvaranja aplikacija, dodatno povećavajući efikasnost i produktivnost.

Honor X6

Foto: Promo

Honor X6

Kod nas je dostupan u dve opcije Midnight Black i Ocean Blue po ceni od 21.990 dinara.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com