U lov na tune putem srpske aplikacije: Izabran EY preduzetnik godine

Sinoć je revizorska kompanija EY (Ernst&Young) proglasila preduzetnika godine koji će predstavljati Srbiju na izboru za svetskog preduzetnika godine u Monte Karlu.

Ovogodišnji dobitnik je Vukan Simić, osnivač i vlasnik kompanije FishingBooker, koja je razvila aplikaciju koju koriste rekreativni ribolovci kako bi rezervisali pecarošku turu za bilo koju destinaciju u svetu, za koju postoji ponuda.

Ovaj startap je osnovan 2013. godine i predstavlja onlajn putničku platformu, odnosno softversku putničku agenciju, usmerenu ka tome da rekreativnim ribolovcima pomogne da brzo i lako na klik isplaniraju pecarošku turu za sebe ili grupu ljudi.

„Velika mi je čast što sam osvojio priznanje EY Preduzetnik godine u Srbiji za 2023. godinu. Zahvaljujem se svima u ime čitave kompanije FishingBooker i ponosan sam što ću predstavljati našu zemlju na izboru za EY Svetskog Preduzetnika godine u Monte Karlu“ rekao je Vukan Simić osnivač i vlasnik kompanije FishingBooker i EY Preduzetnik za 2023. godinu.

Nagradu su Simiću uručili Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za CESA Central klaster region i rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu i Darko Budeč, predsednik žirija i vlanik kompanije Buck.

Pored glavne nagrade, revizorsko–konsultantska kompanija EY dodelila je i priznanja u potkategorijama EY Brzorastući preduzetnik godine koji je za 2023. godinu pripao kompaniji Algotech i njenom vlasniku i osnivaču Aleksandru Bakoču, kao i EY Inovativni preduzetnik godine koje je dodeljenu Aleksandru Ignjatoviću ispred kompanije Pertini Toys.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com