Vučić završio sastanak sa kineskom kompanijom CRIC o IZGRADNJI BRZE PRUGE do Subotice

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predstavnicima kineske kompanije C hina Railway International Company (CRIC) o dinamici radova na izgradnji brze pruge od Novog Sada do Subotice, kao i o novim planovima i budućoj saradnji.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Foto: Jadranka Ilić / Tanjug

“Sa prijateljima iz kompanije CRIC razgovarao sam o dinamici radova na železničkoj pruzi Novi Sad – Subotica, ali i o novim planovima i budućoj saradnji koja će dodatno promeniti lice naše Srbije”, objavio je Vučić na instagramu.

Blic preporučuje

“Srećan sam što sa partnerima iz Kine delimo viziju naše zemlje, koja se polako svrstava u red onih država koje mogu da se pohvale najsavremenijom infrastrukturom. Nastavljamo ubrzano da radimo, kako bi Srbija što pre dobila svoje mesto na mapi najboljih, jer za to živimo”, naveo je Vučić.

Sastanku su prisustovali i ministar građevinarstva Goran Vesić, ministar finansija Siniša Mali i ambasadorka Kine Čen Bo.

(Tanjug)

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com