Zaplenjena imovina Er Albanije: Kompanija sankcionisana zbog neizmirenih dugova

Sud je naredio delimičnu zaplenu imovine Er Albanije, nacionalnog albanskog avio-prevoznika. Kako piše albanski portal Ora njuz, kompanija je sankcionisana zbog neizmirenih dugova.

Zaplenjena imovina Er Albanije

Foto: EvrenKalinbacak / shutterstock

Zaplenjena imovina Er Albanije

Nije poznato koliki je iznos dugova Er Albanije, ali u redosledu zaplene akcija navodi se da kompanija ni posle zvaničnog obaveštenja nije platila obavezu.

Blic preporučuje

Portal zamaero podeća da kompanija leti celogodišnje letove za četiri italijanske destinacije i Istanbul, kao i sezonski za London i Antaliju, dok ima i tri sezonske charter linije. Kompanija ima i jednu sezonsku liniju iz Kukeša. Er Albanija u floti ima dva Erbasa A320 i jedan A319, iako stručnjaci tvrde da leti zapravo samo dva aviona.

(Ora njuz/B92)

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com