ZAVRŠENA ISPLATA 5.000 DINARA ZA MLADE Novac uplaćen svima koji su se uspešno prijavili, država ukupno dala PREKO 5 MILIJARDI dinara

Ministar finansija, Siniša Mali oblodanio je informaciju da je država Srbija isplatila 5.000 dinara novčane pomoći, svim mladima koji su se uspešno prijavili .

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

pomoc drzave RAS Snezana Krstic, Shutterstock

Foto: Snežana Krstić, Shutterstock / RAS Srbija

pomoc drzave RAS Snezana Krstic, Shutterstock

– Zaključno sa današnjim danom, isplatili smo novčanu pomoć od 5.000 dinara svim mladima od 16 do 29 godina koji su se za to uspešno prijavili, baš kao što smo i obećali. Novac je dobilo preko milion državljana naše zemlje. Nastavljamo da podržavamo građane kojima je pomoć najpotrebnija! – napisao je na Instagramu, ministar finansija, Siniša Mali.

Blic preporučuje

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini više od 100.000 ljudi. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com