Želite da radite za neku od uspešnih kompanija iz regiona? Posetite LINK2job sajam zapošljavanja i pronađite svoj novi posao

Bez obzira na to da li ste trenutno nezaposleni, u potrazi za prvim radnim mestom ili niste zadovoljni sadašnjim poslom i želite promenu nabolje, regionalni LINK2job sajam zapošljavanja je mesto gde to možete najbrže da promenite.

Ovogodišnji sajam održava se 25. novembra, od 10 do 18 časova, u hotelu Metropol Palace, i na njemu vas očekuje preko 350 otvorenih radnih mesta i 45 najuspešnijih regionalnih kompanija.

Ulaz je besplatan, a sve što je potrebno jeste da se prijavite i rezervišite svoje mesto na vreme.

Zaposlite se u nekoj od najuglednijih kompanija

LINK2job sajam zapošljavanja održava se u organizaciji Centra za razvoj karijere, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Brojne uspešne kompanije, kao što su Blue Grid, Orange Cloud, Galenika, Streit Nova, OZ Tragač, GRAWE osiguranje, Joorney, obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy, Savremena gimnazija, Savremena osnovna škola i mnoge druge, na ovogodišnjem sajmu tražiće nove kadrove za svoje timove. Možda ste baš vi jedan od njih.

Zato je ovaj sajam idealna prilika da ostvarite kontakt sa potencijalnim poslodavcima, predstavite im se i pronađete pravu sredinu za razvoj svoje karijere.

Zgrabite svoj posao iz snova!

Osvojte besplatno ITAcademy školovanje u vrednosti od 2.500 evra

Najsrećniji posetilac sajma imaće priliku da osvoji zaista vredan poklon – jednogodišnje školovanje na ITAcademy u vrednosti od 2.500 evra.

Ova institucija poznata je po najmodernijem IT školovanju, nakon koga mnogi polaznici vrlo brzo nalaze posao u najplaćenijoj oblasti današnjice. Srećni dobitnik imaće priliku da, u skladu sa svojim afinitetima, izabere neki od atraktivnih kurseva iz programiranja, dizajna, administracije mreža, IT biznisa ili razvoja mobilnih aplikacija.

Da biste konkurisali za ovu vrednu nagradu, potrebno je da se prijavite i dođete na sajam da potvrdite svoju prijavu. Nakon toga sledi izvlačenje srećnog dobitnika.

Prijavite se za besplatno ITAcademy školovanje.

Bogat program i brojni vredni pokloni za svakog posetioca

Posetioce na LINK2job sajmu zapošljavanja očekuju brojni sadržaji koji im mogu pomoći da značajno unaprede svoju karijeru i ubrzaju profesionalni razvoj.

Pored velike ponude poslova i mogućnosti da osvoje vredno IT školovanje, svi posetioci dobiće besplatne onlajn-kurseve engleskog jezika i računarskih nauka. Pored toga, imaće priliku da učestvuju na korisnim predavanjima na temu razvoja karijere, da naprave profesionalnu fotografiju za svoj CV i da ga u modernom Laptop Corneru odštampaju ili direktno ostave u LINK2job bazi i tako dobiju priliku da ih primete brojni domaći i svetski poslodavci.

Tu je i jedinstveni događaj u regionu, po kome se ovogodišnji sajam razlikuje od svih ranijih: posetioci će se u okviru događaja LINK edu Alliance ISPIT JOB Speed Dating u formi intervjua, jedan na jedan, lično predstaviti velikom broju potencijalnih poslodavaca.

Sveobuhvatna podrška u profesionalnom razvoju

Svako ko želi da stekne vredna znanja i bogate resurse za unapređenje karijere naći će u Centru za razvoj karijere, glavnom organizatoru sajma, čvrstu podršku.

Kroz brojne aktivnosti, radionice, seminare i događaje, Centar promoviše celoživotno učenje i pruža podršku u građenju uspešne karijere i pronalaženju pravih prilika za profesionalno usavršavanje svojih korisnika.

Stoga podrška Centra nije rezervisana samo za nezaposlene, već i za sve one koji se ne zadovoljavaju stagnacijom i uvek traže način da se dodatno usavršavaju i unaprede svoj profesionalni i lični život.

Neka ovogodišnji sajam bude početak vaše uspešne karijere

Ukoliko tražite posao, vredne kontakte i način da unapredite svoju karijeru, onda ćete 25. novembra, od 10 do 18 časova, biti u hotelu Metropol Palace.

Iskoristite priliku da učestvujete na jednom od najvećih sajma zapošljavanja, prijavite se na vreme!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com