CRNA GORA DOBIJA JOŠ JEDNO SKIJALIŠTE Raspisan tender za izgradnju u vrednosti od 2,5 miliona evra

Sever Crne Gore uskoro će dobiti još novo skijalište, a Rožaje će biti jedan od najvažnijih ski centara u našoj državi. Nakon što je Vlada Crne Gore, na inicijativu potpredsednika Ervina Ibrahimovića obezbedila budžetom za narednu godinu 7,5 miliona evra za skijalište na Štedimu, Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za projektovanje i izgradnju ski staza u vrednosti od 2,5 miliona, saopšteno je iz Bošnjake stranke.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Na taj način, biće projektovano i izgrađeno devet kilometara staza po svim standardima i propisima za ovu vrstu radova.

Blic preporučuje

– Verujem da će realizacija kompletnog projekta izgradnje ovog ski centra generisati ozbiljnija strana ulaganja, nova, održiva radna mesta i, u krajnjem, stvoriti uslove za o(p)stanak Rožajaca u Rožajama. Naša ideja i misija je da nizom ovakvih i sličnih projekata, uz dobru dinamiku njihove realizacije kao jedan od ključnih faktora, zaustavimo demografsko pražnjenje i starenje nerazvijenih područja, posebno opština na severu Crne Gore, napisao je Ibrahimović na svom Tviter profilu.

(Bankar.me)

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com