GAMES.CON, najveći i najpopularniji festival gejminga i pop kulture u regionu počinje 25. novembra!

Pokrenimo zajedno rolerkster nepresušne energije, zabave i druženja!

Piše: Blic

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Games con

Foto: Promo

Games con

Za sve vas koji obožavate video igre, serije, filmove, anime, knjige, stripove i ostalu pop kulturu pravo mesto je Beogradski sajam na kojem će se od 25. do 27. novembra održati prestižna gejming manifestacija, čuveni GAMES.CON.

Games con

Foto: Promo

Games con

Games.con je festival namenjen ljubiteljima gejminga i pop kulture, ali i svima onima koji žele da se igraju i dobro zabave. Pod parolom “levelovati se mora”, festival već sedmu godinu za redom okuplja kompletnu industriju moderne zabave na jednom mestu i desetine hiljada konzumenata svega što ona nudi. Games.con će se i ove godine biti vaš domaćin u najvećim halama Beogradskog sajma, Hali 1, 1a i Hali 2, na preko 25.000 m2. Tokom tri dana festivala posetioce očekuje najkvalitetniji gejming, umetnički i takmičarski sadržaj ali i super zabava, razigravanje moždanih vijuga i puno poklona.

Games con

Foto: Promo

Games con

Fanovi video igara imaće priliku da saznaju sve o novitetima iz gejming industrije, da se oprobaju u najnovijim igrama ali i da odmere svoje veštine na mnogim esports turnirima. Igre poput CS:GO, eFootball, FIFA, Brawl Stars i Mortal Kombat rezervisane su za one sa takmičarskim duhom a pobednike očekuju vredne novčane nagrade!

Games con

Foto: Promo

Games con

Za sve uživaoce popularne kulture obezbeđena je široka lepeza najpopularnijih manga stripova, anime i ostalih filmova, knjiga i serija vodećih svetskih franšiza kao i bogat muzički program koji neće ostaviti ravnodušnim ni najtananije umetničko čulo.

Games con

Foto: Promo

Games con

Tech fanatici moćiće da uživaju u poslednjim rečima tehnologije, a sve one koji vole da se igraju očekuje mnoštvo društvenih igara i kvizova, dok će ekipe koje vole timski rad imati prilike da se pokažu u Escape room-u. Ali to nije sve! Na Games.conu će se održati i cosplay takmičenje, ali i market Square, turnir u mačevanju i još mnogo bogatog programa.

Velika vrata Games.CON – a otvaraju se u petak, 25. novembra u 10 sati ujutru!

Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i na blagajni ispred hale sajma.

Čekamo vas!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com