JEDNOSTAVNIJA PUTOVANJA NA VIŠE OD 40 DESTINACIJA Er Srbija i Katar ervejz proširili saradnju

Er Srbija i Katar ervejz potpisali su kod-šer ugovor koji će putnicima od 1. februara omogućiti jednostavnija putovanja na više od 40 destinacija u okviru mreža srpskog i katarskog nacionalnog avio-prevoznika.

Piše:Blic

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Foto: Er Srbija / Luka Filipović / Tanjug

Kao deo te saradnje, Er Srbija će svoju oznaku staviti na direktne letove Katar ervejza između Beograda i Dohe, kao i na letove za različite destinacije kao što su Adelejd, Baku, Brizbejn, Tbilisi, Ho Ši Min, Hongkong, Melburn, Muskat, Najrobi, Pert, Sejšeli, Singapur i Sidnej.

Po pribavljanju neophodnih odobrenja i kada se steknu svi uslovi, Er Srbija planira da stavi svoj marketing kod i na direktne letove Katar ervejza do Bangkoka, Kejptauna, Johanesburga, Puketa, Seula, Tokija, Jerevana, Zanzibara i mnogih drugih destinacija.

Generalni direktor Er Srbije Jirži Marek izrazio je zadovoljstvo kod-šer sporazumom sa Katar ervejzom, kompanijom koja je poznata po svojoj globalnoj mreži destinacija i vrhunskoj usluzi.

“Udružujemo se kako bismo putnicima pružili nove opcije za povezivanje i omogućili im pristup jedinstvenim destinacijama iz obe mreže. Verujemo da ćemo zahvaljujući ovoj saradnji zajednički doprineti povećanju saobraćaja ka Srbiji, stvoriti prilike za trgovinu i turizam i uvećati obim saobraćaja između dva čvorišta”, rekao je Marek.

Katar ervejz trenutno obavlja pet nedeljnih letova između sedišta u Dohi i Beograda. Kod-šer sporazum omogućiće veliki broj novih destinacija njihovim putnicima koji će moći da samo uz jednu rezervaciju putuju u BiH, Crnu Goru, Slovenija i druge destinacije do kojih leti Er Srbija.

Generalni direktor Katar ervejz grupe Akbar Al Baker naglasio je da će im to partnerstvo omogućiti da prošire prisustvo na tržištima centralne i istočne Evrope.

“Izuzetno smo ponosni na ovo partnerstvo sa Er Srbijom, vodećom avio-kompanijom u regionu još od osnivanja 1927. godine i radujemo se uspešnoj saradnji, rekao je on.

Katar ervejz i Er Srbija imaju dugoročnu saradnju, a sporazum potpisan danas predstavlja prekretnicu u zajedničkoj posvećenosti obe avio-kompanije da unaprede korisničko iskustvo.

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com