NEDELJNI POSLOVNI HOROSKOP Finansijski problemi prete raku, a OVAJ ZNAK sreća će pratiti na svakom koraku

Ovan

Vaše mentalne veštine su na samom početku nedelje u punoj formi. Nađite pravi način da ih iskoristite. Sve što budete postigli do utorka, biće mnogo više i kvalitetnije odrađeno, nego ostalih dana u nedelji. U sredu, javljaju se neke prepreke koje vas osujećuju u završenju jednog bitnog projekta. Kako ćete se izboriti sa njima zavisi od mnogo faktora, ali ono što je najvažnije je da od toga kako se budete poneli, zavisiće i budući projekti. Na samom kraju nedelje, pruža vam se prilika za jedno neobično udruživanje. Iskoristite je, iako vam se na prvi pogled čini da ona nema neke velike šanse da uspe.

Bik

Pre nego što se upustite u nove projekte, potrudite se da neke stvari koje se tiču vašeg privatnog života postavite na njihovo mesto. Sve što vas okupira, oduzima vam previše dragocene energije koju bi bilo bolje da usmerite u posao kojim se bavite. U sredu i četvrtak, nađite vremena za dodatnu edukaciju. Posetite kongres, stručni skup, predavanje koje je vezano za vašu struku. U petak, napravite strategiju kako da na najbolji mogući način primenite nova znanja. Pokušajte da razdvojite bitno od nebitnog, a svakako vam se preporučuje da nađete vremena da istražite ko vam je konkurencija.

Blizanci

Na samom početku nedelje, napravite neophodne pripreme i proračune. Komunikacija vam je na zavidnom nivou, pa vam se preporučuje da obavite što više telefonskih razgovora i pošaljete odgovarajuća elektronska pisma. Oko utorka i srede, potrošićete dosta vremena u potrazi za nekim dokumentima – moguće je da mnogo toga ne zavisi od vas. Naoružajte se strpljenjem i dok čekate, napravite strategiju budućih poslovnih poteza. U petak ćete biti prilično zadovoljni postignutim, a bićete i u prilici da prisustvujete jednoj zabavi. Očekuje vas dosta neformalnih razgovora, ali i potencijalna poslovna saradnja.

Rak

Prva stvar na koju bi trebalo da obratite pažnju u ponedeljak su finansije. Takođe, neki budući projekti zahtevaju da im se posvetite, najkasnije do utorka. U sredu, a i u četvrtak, poželjno bi bilo da se oslonite na vaše socijalne veštine. Od vas će se zahtevati da pokažete vaše pregovaračke sposobnosti, ali i da ispoljite razumevanje za neke članove kolektiva. Ako uspete da poboljšate atmosferu na radnom mestu, mnogi u vašem okruženju će vam biti zahvalni. U petak, držite se proverenih strategija i ne zaboravite da pribeležite neke ideje koje vam se tada budu motale po mislima.

Lav

U ponedeljak ćete biti u velikoj žurbi. Najbolje bi bilo da potražite pomoć ili čak da nekom od poverenja prepustite deo obaveza. U protivnom, rizikujete bespotrebno rasipanje energije. Na ovo posebno obratite pažnju, jer sreda i četvrtak donose mnogo izazova, a malo uspeha na poslovnom planu. Ne bi bilo loše da napravite malo istraživanje pre nego što krenete u izvršenje pojedinih zadataka. Takođe, veoma je bitno da tada ne ponavljate neke greške iz prošlosti. Za vikend, bićete raspoloženi da realizujete neke vaše kreativne ideje.

Devica

U ponedeljak ćete biti raspoloženi da pomažete onima koji su novi u poslu kojim se bavite. Ne štedite na savetima – vaše iskustvo nekome može biti od velike koristi. Neke projekte koje ste ranije započeli privedite kraju najkasnije do srede. Ako do tada date svoj maksimum, priznanje neće izostati. Ovo vam daje dodatni vetar u leđa i vaše samopouzdanje ništa neće moći da naruši. Budite spremni i da se upustite u rizik. Na kraju radne nedelje, želećete da se vratite proverenim metodama. Petak je takođe veoma povoljan za komunikaciju i uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

Vaga

U ponedeljak preuzmite vođstvo – bićete veoma uspešan lider. U utorak i sredu, više se fokusirajte na timski rad. Samo udruženim snagama možete ostvariti željene rezultate. Ukoliko dođe do razilaženja u mišljenju, budite spremni da upravo vi budete posrednik. Na kraju radne nedelje, novi projekti, sveže ideje su upravo ono što vam je neophodno. S obzirom da vam neće faliti entuzijazma, obavezno organizujte sastanak sa kolegama i razgovarajte o načinima uvećanja profita. Za vikend, fokusirajte se na finansije, ali ne zaboravite vaš privatni život.

Škorpija

Neke radikalne ideje ili želja za promenom radnog mesta bi mogla da vas obuzme u ponedeljak. Ne ostavljajte ništa na pola – do kraja dana dođite do konačnog zaključka šta vi to zapravo želite. U utorak ili sredu, nemojte se iznenaditi ako dobijete neku neobičnu poslovnu ponudu. Takođe, drugi će tada biti veoma prijemčljivi za vaše ideje, iskoristite ih da dođete do željenih ciljeva. Kraj nedelje za vas znači i pad koncentracije pa neke obaveze nećete uspeti da privedete kraju. Pokušajte da nagovorite one prema kojima imate obaveze da pomere rokove njihovog ispunjenja.

Strelac

U ponedeljak ćete biti podložni tuđem uticaju, pa vam se savetuje dodatni oprez, naročito kod nekih novčanih investicija ili novih projekata. Moguće je da ćete kasnije zažaliti zbog nepromišljenosti. Utorak i sreda protiču u znaku velikih reči, ali malih dela. Izbegavajte davanje obećanja koja ne možete ispuniti. Takođe, u četvrtak potražite savet od osobe koja nema veze sa poslom kojim se bavite. Velike su šanse da ćete nakon toga obratiti pažnju na neke detalje koje ranije niste primećivali. Tokom vikenda, vaš um će biti veoma aktivan – nađite način da ga pametno uposlite.

Jarac

Vi posedujete jednu osobinu koja uglavnom nije poželjna kada je reč o poslu, ali koja će vam biti od velike koristi u ponedeljak – osećajnost. Svesni ste da su poslovni parteri živa bića sa vrlinama i manama, snovima i nadanjima i uspevate to da okrenete u svoju korist. Takođe, i drugi će veoma ceniti vaš holistički pristup njima. U četvrtak i petak, budite spremni da date svoj maksimum kada je reč o poslu. Pažljivo birajte reči i nađite najbolji momenat za započinjanje važnih razgovora. Za vikend, zablistaćete na jednom poslovnom sastanku ili večeri. Očekuje vas uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

Vodolija

Imate odlične planove na samom početku nedelje, a uz nečiju pomoć oni mogu postati još bolji. Ne odbijajte sugestije, pogotovo ako dolaze od iskusnijih kolega. Oko utorka i srede posvetite se kreativnim aktivnostima – dizajnu, umetnosti, jer će one pozitivno uticati na vaše raspoloženje, a nije isključeno i da ćete dobiti neke nove poslovne ideje koje imaju veze sa stvaralaštvom. Na kraju radne nedelje, uložite poslednji atom snage za razmišljanja na temu proširenja vašeg znanja. Dodatna edukacija je nešto što će vam biti od velike koristi u narednom periodu.

Ribe

Pohvalite vaše kolege za izvršene obaveze – jedna lepa reč u pravo vreme će mnogo značiti i njima, a i vama. Takođe, nađite vremena da razmislite o proširenju posla ili pravca u kome želite da se razvija. Oko četvrtka, neki projekti vam oduzimaju mnogo energije, ali samo ako vi to dozvolite. Ne savetuje vam se započinjanje novog posla, pre nego što stare obaveze privedete kraju. Fokusirajte se na papirologiju koja se nagomilala i ne može više da čeka, najkasnije do petka. Za vikend, preporučuje vam se da odete na putovanje ili da se bavite istraživačkim radom.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com