POSLOVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR Koplikovana poslovna situacija čeka ovnove, a OVAJ ZNAK će imati najviše para

Ovan

Blic preporučuje

Poslovna situacija se komplikuje, pred Ovnovima su nove poslovne odluke. Mesec je savršen za promenu posla, otvaranje sopstvene firme i generalno napredovanje u firmu u kojoj se trenutno nalazite. Pravo je vreme da zasučete rukave i pokažete svoje kvalitete dok je Jupiter u sazvežđu Ovna. Finansijska situacija je stabilna, očekuju vas novi iznenadni prilivi novca, moguće je da će vam pripasti deo nasledstva.

Bik

Niste fokusirani na posao, većina vas naporno je radila tokom 2022. Godine i želite da odmori u prvoj polovini 2023. Godine. Projekti na koje dugo čekate mogu se realizovati na samom kraju februara i doneti vam finansijsku korist. Jupiter u Ovnu vam ne prija, stvara osećaj napetosti ali imajte na umu da sa prolećem prelazi u vaš znak. Bliski rođak ili prijatelj može od vas tražiti pozajmicu ili poslovnu uslugu.

Blizanci

Trenutno niste fokusirani na poslovne aktivnosti, želite da se posvetite privatnom životu. Imate osećaj da vas poslovni partneri iskorištavaju, niste zadovoljni poslovnim okruženjem. Napravite detaljan plan rada kako vam ne bi promakli važni poslovni zadaci. Nije najbolje vreme za raspravu, sačekajte proleće kako bi rešili poslovne probleme. Finansijsko stanje je dosta dobro, nema većih promena tokom februara.

Rak

Kao što smo pomenuli druga polovina meseca donosi vam nove poslovne ciljeve, vreme je da zasučete rukave. Ukoliko ste u potrazi za poslom februar je savršen mesec za komunikaciju, pronalazak posla preko prijatelja i porodice. Potražite pomoć okoline! Očekuje vas dodatan priliv novca, mnogi od vas će poželeti da počnu da štedete kako bi mogli da isplaniraju letnje putovanje. Jasno definišite svoje ciljeve!

Lav

Nemojte preuzimati veliku količinu posla na sebe, podelite poslovne zadatke sa kolegama. Većina Lavova želi da dokaže svoje veštine preuzimajući odgovornost na sebe, što vam u february može stvoriti probleme pod dejstvom Retro Marsa. Pokušajte da sačuvate energiju i budete kolektivni igrač. Očekuje vas manja finansijska kriza na samom početku meseca, ali se stanje popravlja sredinom februara.

Devica

Posao vam daje vetar u leđa, osećate se bolje i sigurnije u sebe. Pred vama je pozitivan mesec kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Mnoge Device očekuje kraće poslovno putovanje tokom kojeg imaju priliku da usavrše svoje znanje. Nemojte propuštati prilike pred vama, izborite se za bolju poslovnu poziciju. Očekuje vas dobro finansijsko stanje, generalno gledano zadovoljni ste samim sobom.

Vaga

Jasno je da su Vage posvećene svom privatnom životu ali mnoge od njih upustiće se u nove poslovne projekte. Pravo je vreme za edukaciju, prihvatanje novog posla i veru u sebe. Nemate mnogo vremena za vaganje i donošenje odluke, budite konkretni i pristupe ozbiljno novim poslovnim poduhvatima. Očekuje vas poboljšanje materijalne situacije, mnogi od vas mogu očekivati povišicu ili dodatan poslovni angažman.

Škorpija

Ne želite dodatnu odgovornost na svojim ramenima što je u potpunosti razumljivo. Ukoliko možete uzmite godišnji odmor kako bi se odmorili od napornih obaveza. Astrološki aspekti ne unose promene u vaš život, finansijsko i poslovno stanje biće stabilno tokom februara. Posvetite se sebi i svom privatnom životu.

Strelac

Prve dve nedelje februara očekuju od vas da date svoj maksimum kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Podelite svoja osećanja i misli sa partnerom kako ne bi delovali nezainteresovano zbog poslovnih obaveza. Imajte na umu da niko ne može da čita vaše misli i osećanja! Finansijsko stanje se poboljšava u drugoj polovini meseca, što vam imponuje.

Jarac

Na poslovnom planu nema promena, očekuje vas stabilan period tokom kojeg ćete biti posvećeni svakodnevnim obavezama. Sredinom meseca fokus će biti na administrativnim poslovima što će neki od vas shvatiti negativno i ući u konflikt sa kolegama. Prihvatite deo odgovornosti ako je potrebno podelite poslovne zadatke sa kolektivom, imajte na umu da ih svakako ne možete u potpunosti izbeći. Povoljan je period za kupovinu nekretnine, automobile i generalno veća finansijska ulaganja.

Vodolija

Prva polovina februara biće mirna, nema velikih promena na poslovnom planu. Kako mesec odmiče tako se Vodolije mogu susresti sa novim poslovnim ponudama, neki od vas mogu promeniti kompaniju za koju rade. Očekuju vas bolji poslovni uslovi ako ste spremni za nove poslovne poduhvate prihvatite priliku koja vam se pruža. Očekuje vas dobra finansijska situacija.

Ribe

Prvu dekadu Riba očekuje finansijski uspeh, iznenadiće vas dodatan priliv novca. Na poslovnom planu nema velikih promena, februar je stabilan mesec koji od vas ne očekuje preteran poslovni angažman. Okrenite se sebi, svojim planovima i željama kako bi se osećali dobro u svojoj koži. Razmislite o dodatnoj fizičkoj aktivnosti, kao što je joga, pilates ili svakodnevna šetnja!

(mogujatosama.rs)

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com