Regionalni SAJAM PRIVREDE u opštini Stara Pazova 29. i 30. septembra

Opština Stara Pazova i Regionalna privredna komora Sremskog okruga organizuju 29. i 30. septembra 2022. godine 15. regionalni sajam privrede u prostoru Kompleksa sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi.

Piše: Blic

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Foto: Sajam / Ustupljene fotografije

Sajam se prethodnih godina pokazao kao izuzetna prilika za brojne poslovne kontakte i unapređenje privredne saradnje, ali i kao platforma za razmenu iskustava i ideja, sklapanje novih poslova, ugovora i sporazuma, doprinoseći tako ekonomskom razvoju regiona i povećanoj mogućnosti za dodatna ulaganja u privredu Srema i Srbije u celini.

U programskom delu ovogodišnjeg sajma posebnu pažnju privlači stručno predavanje “Poverenje — Najtraženija vrednost 21. veka” zakazano za prvi dan sajma, dok će drugog dana sajma biti održana prezentacija Ministarstva privrede, Fonda za razvoj Srbije i Razvojnog fonda Vojvodine, koja će predstaviti aktuelne aktivnosti i konkurse, kao i druge bitne teme iz oblasti privrede.

Sajam zapošljavanja biće održan 30. 09. od 11 do 13 časova u formi prateće manifestacije na kojoj će kompanije, preduzeća i preduzetnici iz regiona ponuditi poslovnu priliku za stotine novih radnih mesta. Na opštini Stara Pazova trenutno postoji 1000 preduzeća, od kojih 100 stranih, 3000 preduzetnika i preko 4000 poljoprivrednih gazdinstava, a stopa nezaposlenosti na nivou Opštine je najniža u Srbiji i manja je od 3%

Na 15. regionalnom sajmu privrede izlaže preko 100 izlagača, a traje dva dana (29. i 30. 09) od 10 do 17 časova. Ulaz je besplatan. Otvoreni autobus će krstariti kroz investicione komplekse Opštine u okviru promocije industrijske zone.

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini više od 100.000 ljudi. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com