Top 4 poklona za POSLOVNE PARTNERE

Koji god da je povod koji vas je naveo na razmišljanje o poklonu za korporativne partnere, važno je da ovom prilikom dobro razmislite i odaberete poklon koji odgovara prlici, vrsti vaše saradnje i predstavlja svojevrsnu zahvalnicu.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Poklon za poslovne partnere

Foto: shutterstock

Poklon za poslovne partnere

Dok za najboljeg prijatelja, partnera ili člana porodice poklone možemo da odaberemo sa lakoćom, korporativni pokloni za poslovne partnere nisu tako jednostavan zadatak čak ni za one najkreativnije, piše portal Avokado.rs.

Blic preporučuje

Ako se pitate koji su to pokloni najbolji za vaše saradnike, kako da ih na adekvatan način obradujete i zahvalte im se kroz darivanje, nastavite da čitate tekst i pronađite ideje za top 4 poklona za biznis partnere!

Foto: shutterstock

Kakvi treba da budu pokloni za poslovne partenere?

Kao što smo već pomenuli, nije isto da li birate poklon za prijatelja ili poslovnog partnera. Pre svega, poklon za partnersku kompaniju ili jednog saradnika treba da odiše elegancijom i određenom dozom ozbiljnosti. Sa druge strane, darovi za prijatelje mogu biti najrazličitije sitnice i lični darovi od srca, pa ih je na neki način lakše odabrati.

Pokloni koje poklanjate poslovnim partnerima treba da budu korisni, praktični i kvalitetni. Na taj način šaljete određenu poruku i postižete pun pogodak, ne izlazeći iz granica profesionalnosti.

Kvalitetnim poklon saradniku na neki način saopštavate da ga poštujete i cenite što ste zajedno postigli brojne uspehe ili tek nameravate da ih postignete.

Pomenućemo da je veoma važno da ne preterate sa previše skupim poklonima jer oni mogu izazvati sumnju kod druge osobe i otvoriti različita pitanja. Da biste ispunili sve napisano, za odabir poklona je važna kreativnost, pa vam dajemo neke od univerzalnih i sjajnih poklona za biznis partnere.

Slatki poklon

Čokoladne praline najrazličitijih ukusa upakovane u premium pakovanje sjajna su opcija za darivanje poslovnog partnera. Kako biste ih zaista iznenadili, možete poručiti ovakav slatki poklon i dostaviti na njihovu adresu uz personalizovanu čestitku sa nekoliko reči zahvalnosti ili čestitanja.

Osim pralina koje odišu elegancijom, sjajan izbor su gotovo svi slatkiši koji mogu da traju duže i kreirani su od kvalitetnih sastojaka, upakovani u različita premium pakovanja. Tako vaše saradnike uvek možete obradovati čokoladama jedinstvenog ukusa.

Poklonite im jedan od vaših proizvoda

Bilo da se bavite proizvodnjom robe široke potrošnje, ručno pravite određene prehrambene proizvode ili ste dizajner garderobe, nema boljeg poklona za saradnika od vašeg proizvoda, posebno ako ste sarađivali prilikom njegove izrade i kreiranja.

Naravno, idealna opcija je da mu taj proizvod poklonite pre nego što ugleda svetlost dana, odnosno premijeru, te mu na taj način ukažete čast. Prilikom odabira ovakvog poklona obratite pažnju na pakovanje koje treba da odiše elegancijom, ali i bude svedeno, kako dolikuje ovoj prilici, prenosi Manager.ba.

Poklon korpe

Poklon korpe koje sadrže različite vrste slatkiša, flaše luksuznih pića, ali i priveske za ključeve, hemijske i druge sitnice neophodne poslovnim ljudima, sjajan su izbor za vaše saradnike.

Osim što su proizvodi unutar korpi zaista korisni i upotrebljivi ne samo za jednu osobu, već za kolektiv, oni su takođe i veoma primamljivog izgleda, koji je kao što smo već pomenuli veoma važan u korporativnom svetu.

Izuzev poklon korpi koje možete kupiti na mestima specijalizovanim za njihovu izradu, ovde možete pokazati i kreativnost, te samostalno napuniti poklon korpu ili gajbicu sa luksuznim darovima. Na internetu ćete naći brojne ideje za pakovanje i kreiranje ovakvog poklona, pa vam neće biti teško da oduševite saradnike na sjajan način.

Notes i hemijska

Notes i hemijska olovka uvek su potrebni i odličan su izbor za neobavezno darivanje poslovnih partnera za prilike kao što je Nova godina ili drugi praznik. Obratite pažnju na kvalitet ovih proizvoda, a ukoliko to želite, možete im pokloniti notes i hemijsku sa vašim logoom ili kombinacijom vašeg i njegovog logoa, kao svojevrsno obeležavanje saradnje.

Za kraj ćemo dodati da ne zaboravite svakom poklonu da date lični pečat, ali i da u ovom segmentu zadržite umerenost. Uz poklon koji stiže na adresu kompanije ili ga lično uručujete, dodajte poruku u kojoj ćete u par reči ili rečenica istaći na jednostavan način čestitke, zahvalnost ili želje za daljom saradnjom.Takođe, uvek u paket možete uključiti i vaš reklamni materijal, nekoliko flajera sa novim programom, novi katalog proizvoda ili drugo. Pazite da se poklon ne pretvori u pokretnu reklamu, te ubacite svega nekoliko materijala za koje mislite da su najadekvatniji.

(Avokado.rs./Manager.ba)

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com