U korak sa savremenim svetom uz CODE platformu

U nastavku teksta predstavljamo poslovno rešenje “Code platforma” kompanije Bitinfo IPC d.o.o iz Beograda.

Code platforma se sastoji iz tri segmenta:

1. CODE WiFI Zone (WiFi hotspot – surfujte sigurno na javnim mrežama, oglašavajte proizvode, kreirajte novi prihodni centar, analitika posećenosti objekta, kontrolisan pristup vašoj WI-FI mreži)

2. CODE DS (Digital signage – Upravljate vašim ekranima bilo gde da se nalazite, video oglašavanje putem ekrana u vašim objektima, kreirajte sopstveni TV kanal)

3. CODE AS (audio streaming – Upravljanje audio sadržajem u vašem objektu, muzika organizovana po vašem ukusu, kreiranje sopstvene radio stanice)

Foto: Enveto elements

Prednosti CODE platforme:

– Servise mi implementiramo i održavamo

– Bez inicijalnih troškova

– Servisi su inovativni i u skladu sa svetskim standardima

– Naši servisi donose vam kvalitetnu i pouzdanu uslugu, dodatne prihode, povećanje prodaje, bolju komunikaciju sa korisnicima kao i brojne druge benefite.

Foto: Enveto elements

Kome je namenjena CODE platforma:

Mala i srednja preduzeća, kafići, restorani, hoteli, tržni centri, igraonice, maloprodajni objekti, benzinske stanice, fitness i wellness centri, klinike i ordinacije, stomatološke ordinacije, kozmetički saloni, kladionice, kazina…

CODE WiFi Zone

Code WiFi zone je rešenje koje podrazumeva pokrivanje vašeg prostora adekvatnom bežičnom opremom za rad interneta, kao i zaštitom podataka vaših klijenata dok zadovoljno surfuju na otvorenim mrežama. Prilikom prijavljivanja korisnika na WiFi plasiramo Landing web stranicu, koja je pogodna za vašu reklamu ili brenda koji želi da se oglašava u vašem objektu. Prilikom prijavljivanja na WiFi korisnik vas neće opterećivati sa pitanjima „koja je šifra za WiFi“. Pristup je slobodan ali uz obavezno logovanje na način koji vi odredite, odnosno na vama je da izaberete kriterijume za logovanje, koji mogu biti: jedan klik, putem sms koda, putem mail adrese ili putem naloga na socijalnim mrežama, i putem vaučer koda.

Foto: Ustupljene fotografije

Upoznajte svoje korisnike

Svi analitički podaci koji se prikupljaju u okviru jednog perioda dostupni su vam u svakom trenutku, i možete ih koristiti za kontinualnu komunikaciju sa vašim posetiocima.

Code Digital Signage

Upravljanje kampanjama (vizualnim sadržajima- video reklamama i porukama) sa jednog mesta, brza promena kampanja, različite kampanje u različitim objektima, jednostavna komunikacija preko platforme, atraktivnost u oglašavanju, unutrašnje i spoljašnje oglašavanje samo su neke od karakteristika. Jednom rečju CODE Digital Signage je idealan marketinški alat za sve vrste javnih prostora, gde postoji potreba za komunikacijom sa tržištem

Od momenta odobrenja kampanje, promotivnog spota ili promotivne poruke deli vas jedan klik. Od sada možete imati nekoliko kampanja u toku jednog sata ili dana. Takođe, možete plasirati različite kampanje u okviru jednog objekta kao i da kreirate posebne kampanje za svaki objekat (ukoliko raspolažete sa više objekata ili lancima objekata). I sve ovo organizujete sa jednog mesta, vaše kancelarije ili od kuće.

Foto: Enveto elements

Poruke možete komunicirati sa tablet uređaja, računara, samostalnih totema, LCD monitora, više uparenih LCD monitora u jednu sliku, spoljašnjih IP65 LED monitora različitih dimenzija na postojećim TV aparatima. CODE Dsignage nudi mogućnost emitovanja video sadržaja, live stream-a, prikaz web stranica, dokumenta, slika. Vaše poruke mogu biti dinamične, igrane, animirane, itd…

Code Audio Streaming

Želite prijatan ambijent u vašem prostoru? Muzika je neizostavan element svakog uživanja. CODE stream rešenje vam omogućava laku kontrolu i uvek adekvatnu i jedinstvenu muziku. Birajte između mnogo muzičkih pravaca .Play liste mi kreiramo za vas i ažuriramo ih u kontinuitetu. Vaše je da se prepustite svom poslu i uživanju u njemu.

Pored muzike za koju se odlučite, mi smo mislili i na vaš biznis. Unapred definisano vreme i definisane cikluse emitovanja, plasiranja vaše reklamne zvučne poruke putem koje ćete moći da komunicirate sa vašim klijentima.

Foto: Enveto elements

Sa ovom audio platformom možete da najavljujete događaje, reklamirate proizvod, da plasirate informacije od značaja, pa čak i da rentirate vaš reklamni prostor kompanijama koje će reklamirati sopstvene proizvode uz kreiranje vašeg novog prihodnog centra. Ovom uslugom pored reklamiranja vaših usluga stičete mogućnost i dodatne zarade. Jednostavno kreirajte sopstvenu radio stanicu u dva klika!

Takođe vam je dostupno konstantno ažuriranje muzike i kreiranje play lista.Nudimo vrhunski kvalitet muzike u 384 KHz.

Bitinfo omogućava svakom klijentu 7 dana probni period za sve usluge iz našeg portfolija.

Za više informacija obratite se na: prodaja@bitinfo.rs ili na broj telefona 011/45 15 920.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com