Vučić:Uskladištili smo 676 miliona kubnih metara gasa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da Srbija ima 667 miliona kubnih metara uskladištenog gasa, i da, ukoliko bi se bilo šta desilo sa Balkanskim tokom, naši građani nemaju šta da brinu.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

.

Foto: Rade Prelić / Tanjug

.

„- Mi u naša četiri skladišta, jedno naše i tri iznajmljena, imamo trenutno 667 miliona kubnih metara gasa. Da sutra preseku, ili naprave sabotažu, pa se ponovo prave ludi, iako se zna ko je izveo sabotažu u Baltiku, pa se svi pravimo blesavi da ne bi škodili interesima zemlje, mi bismo preživeli, a za druge ne znam“ – naglasio je Vučić.

Blic preporučuje

Na pitanje za uštedu energije odlaganjem grejne sezone Vučić je kazao da su to male uštede kada se pogleda zemlja.

„- Ušteda od 50 miliona evra za 15 dana je mala za jednu zemlju, ali svakako je bolje da smo uštedeli nešto nego da to nismo. Pitam se čemu grejanje po ovakvom vremenu“ – kazao je on.

Foto: Shutterstock / Ringier

Vučić je istakao da je priča oko odlaganja grejne sezone usled toplih vremenskih prilika pokazala svu zlobu i pakost kod nekih ljudi koji svojoj zemlji žele uvek da napakoste“, objasnio je on.

Vučić je kazao da nema problema u sistemu grejanja.

(Tanjug)

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com