Završene dve petlje i dva mosta, ograničenje 120 na sat! Ovo je poslednji snimak Obilaznice oko Beograda pred otvaranje

Na Obilaznici oko Beograda na sektoru 6 u toku su završni radovi, a otvaranje, kako je više puta istaknuto, jednog od najvažnijih infrastrukturnih projekata u Srbiji je najavljeno za sutra, 28. jun, i na taj način će biti kompletiran Koridor 10.

Evo kako izgledaju završni radovi na Obilaznici oko Beograda
Evo kako izgledaju završni radovi na Obilaznici oko Beograda

Obilaznica oko Beograda predstavlja planirani auto-put, državni put prvog A reda A1, koji bi trebalo da omogući izmeštanje tranzitnog saobraćaja iz prestonice Srbije. Ovaj saobraćajni prsten od Batajnice do Bubanj potoka, dugačak je 47 kilometara, i jedino što preostaje je da se uradi treći segment ovog puta, do Pančeva, dužine 31 kilometara.

Blic preporučuje

Dve petlje, Avala i Bubanj potok, kao i dva mosta uspešno su završeni, i na snimku možete videti da se završni radovi izvode na tunelu Beli Potok, koji može da se pohvali najmodernijim tehnologijama upravljanja. Obilaznica je projektovana za brzinu od 120 kilometara na sat.

Radove na obilaznici je izvodila kineska kompanija “Power China” i “Azvirt” iz Azerbejdžana uz podršku domaćih podizvođača. Vrednost celog projekta iznosi 207 miliona evra.

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com