Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača osvojila “Oskar kvaliteta 2022”

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača šampion je izvrsnosti, a direktor bolnice Aleksandar Jokić lider je poslovne izvrsnosti za ovu godinu. Ova bolnica, s tradicijom od 160 godina, pruža usluge prevecnije u zdravstvu, dijagnostici i lečenju, kao i usluge velnesa i ugostiteljstva.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Banja Koviljača

Foto: Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača / youtube

Banja Koviljača

Godišnje nagrade za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta 2022“ dodeljene su juče u okviru Foruma kvaliteta i poslovne izvrsnosti, koji se održava povodom obeležavanja Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta. Nagrade dodeljuju Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost (FQCE), u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i pod pokroviteljstvom Ministartsva privrede. Dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama za rezultate postignute u razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti.

– Pre četiri ili pet godina kada smo sa ostalim rehabilitacionim centrima iz Srbije išli na pregovore na tržište Austrije, jedino se Banja Koviljača razlikovala pošto je imala te standarde kvaliteta, drugi su bili na početku te priče. I upravo je to ono što su partneri iz inostranstva videli – da mi radeći u Srbiji ispunjavamo kvalitete i standarde jedne države Evropske unije i oni su se opredelili da posluju sa nama – rekao je prim. dr Aleksandar Jokić, direktor Specijalina bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača.

Obraćajući se dobitnicima nagrada i učesnicima Foruma Miodrag Duganžija, pomoćnik ministra privrede istakao je da Ministarstvo privrede daje podršku ovoj manifestaciji jer je nagrada motivacija za stalno unapređenja poslovanja, a samim tim i podizanje konkurentnosti srpske privrede.

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com